INDUSTRII / ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ

SAP – Standardul de referință in administrația publică
Furnizăm cele mai bune servicii, securități și infrastructuri pentru cetățenii dumneavoastră – și profitați la maximum de resurse – cu software-ul nostru pentru administrația publică. Proiectate pentru toate nivelele administrației publice, soluțiile noastre vă imbunătațesc mandatele și asigură confortul tuturor cetățenilor – de la furnizarea de bugete și servicii comunitare îmbunătățite pentru creșterea interacțiunii și siguranței cetățeanului.
Aceste soluții flexibile vă pot ajuta să gestionați eficient taxele și veniturile, să imbunătățiți colectarea contribuțiilor sociale și să reduceți în mod semnificativ frauda, delapidarea și abuzurile. Soluțiile noastre pentru serviciile oferite cetățenilor vă pot ajuta la alinierea intereselor guvernamentale și ale cetățenilor, îmbunătățirea managementului și lansarea nevoilor cetățenilor cu o eficiență crescută. Creat la o competitivitate globală, cea mai bună gestiune a unui oraș se face cu software-ul de gestiune al administrației publice de la SAP. Soluțiile noastre vă pot ajuta să îmbunătățiți performanța orașului, să suportați inițiativele de mediu, să încurajați colaborarea cetățenilor și să procesați bugete mari în timp real. Îmbunătățirea eficienței siguranței publice și a agențiilor de securitate – de la incidentele inițiale până la siguranță. Soluțiile noastre pot ajuta la menținerea cetățenilor în siguranță cu instrumente de gestionare a anchetei, gestionarea situațiilor de urgență și dezastrelor, precum și rezistența cibernetică.
Soluții SAP pentru administrația publică:

1. SAP ERP

IBC propune clienților săi sistemul ERP produs de SAP, liderul mondial în domeniul aplicațiilor de întreprindere. Acesta reprezintă un suport software pe care companiile de toate dimensiunile se bazează pentru a implementa cea mai bună strategie de afaceri şi pentru a permite excelenţa operaţională si financiară.Utilizând această aplicaţie, puteţi crea procese de afaceri flexibile, atât de necesare astăzi şi în viitor.
Soluţia oferă funcţionalităţi puternice, orientare globală şi posibilitatea extinderii cu opţiuni de pachete de care aveţi nevoie pentru a obţine un avantaj competitiv pe termen lung şi pentru a plasa organizaţia dumneavoastră pe traseul creşterii profitabile.

Mai multe detalii …

2. SAP FM (extensie a ERP-ului)

Gestiunea fondurilor este o componentă a SAP care suportă crearea bugetelor. Această componentă oferă toate funcțiile pentru reproducerea structurii bugetului din organizație. Puteți adapta bugetul să se modifice în condițiile lansărilor, suplimentărilor, returnărilor și trasferurilor.

Obiectivele modulului FM sunt:

 • Bugetarea tuturor veniturilor și cheltuielilor pentru fiecare arie de responsabilitate
 • Controlul viitoarelor mișcări de fonduri în concordanță cu distribuția bugetului
 • Prevenirea cazurilor de depășire a bugetului

Mai multe detalii …

3. SAP CRM

Gestiunea mai bună a tuturor vânzărilor, serviciilor și a activităților de marketing se poate face mai rapid cu soluția noastră integrată, de gestiune a relațiilor cu clienții (CRM). Acest pachet de soluții, care poate fi gata de rulare în câteva săptămâni – cu funcționalitatea de care aveți nevoie pentru a atrage rapid perspective, în mod constant și să păstrați clienții și mai mult – mai rapid.

 • Creșterea productivității vânzărilor cu o singură aplicație CRM pentru toate activitățile de vânzare
 • Scăderea costurilor cu rezolvarea disputelor cu clienții în mod rapid
 • Campanii țintă mai exacte pentru a genera inițiative corecte

Mai multe detalii …

4. SAP Predictive Analysis

Performanța trecută nu garantează rezultate viitoare, cum întâlnim cerințele clienților când acestea pot fi anticipate? Identificând noile oportunități și furnizând produsele și serviciile targetate. SAP Predictive Analysis (analiza predictivă) lucrează cu datele existente în sistemul existent al Dvs și face predicții în timp real cu noua tehnologie SAP HANA.

 • Puteți profita de avantajul modelării predictive intuitiv și iterativ
 • Creați o vizualizare a datelor avansată și complexă
 • Beneficiați de avantaje prin posibilități infinite de integrare limbajul de modelare

Mai multe detalii …

5. SAP Fraud Management

Detectați frauda devreme și imbunătățiți prevenția cu SAP Fraud Management (Gestiunea Fraudelor). Realizat pe baza technologiei SAP HANA, acest software vă va asigura următoarele facilități:

 • Descoperă tendințe ascunse și modele în cantități mari de date pentru a detecta frauda în timp real
 • Reduce alarmele false și crește productivitatea cu caracteristici puternice de simulare
 • Se adaptează rapid la evoluția modelelor de fraudă și sporește prevenirea în gestionarea strategiei pentru fraudă
 • Reducerea riscului de fraudă cu capacități analitice avansate și o vizibilitate mai mare

Mai multe detalii …

6. SAP Intelligence Analysis pentru Administrație Publică (extensie)

SAP Intelligence Analysis pentru Administrație Publică împuternicește factorii de decizie de la fiecare nivel. Această soluție prevede analize robuste care permit analiștilor să combine fragmente de date care sunt repartizate pe o gamă largă de surse pentru a avea o privire de ansamblu mai complexă. Ajută abordarea un spectru de amenințări de securitate și securitate cu care ne confruntăm astăzi. Cu această soluție, un analist poate începe o investigație și să obțină rezultate în ore sau zile, mai degrabă decât în săptămâni. Asta pentru că software-ul automatizează sute de sarcini care sunt în prezent realizate manual. Acesta oferă instrumente puternice pentru managementul informațiilor cu urmărire, control cu granulație fină de acces, modelare de date flexibilă și introducere date – toate cu o interfață puternică și intuitivă. Prin punerea de funcții avansate la îndemâna analiștilor de informații, soluția elimină barierele pentru a accelera analiza, descoperirea și partajarea informațiilor.

Mai multe detalii …

7. SAP Strategy Management

Reduce decalajul dintre strategie si execuție prin identificarea și asigurarea resurselor cheie în mod corespunzător. Cu software-ul SAP Strategy Management (Managementul Strategiei), puteți alinia întreaga echipa – de la manageri la lucrătorii din prima linie – pe obiective cheie, și să le dați acces la instrumente de colaborare și evaluare a performanței.

 • Creșterea agilității și reacției prin comunicarea eficientă a priorităților, riscurilor, precum și a progreselor înregistrate
 • Luarea deciziilor cu mai multă încredere prin schimbul de informații în timp util, fiabile în întreaga întreprindere
 • Îmbunătățirea vizibilității și colaborarării cu o singură sursă de date pentru toată lumea
 • Responsabilitatea întreținerii prin corelarea obiectivelor strategice, indicatorilor, precum și a progreselor înregistrate de acțiunile angajaților

Mai multe detalii …

8. SAP Business Planning and Consolidation (version for NW and MS Office)

Petrece mai mult timp crescând afacerea ta – și mai puțin timp cu inchiderile de lună. Software-ul nostru de planificare și consolidare poate ajuta la automatizarea și eficientizarea activităților de planificare, bugetare, prognozare, precum și de consolidare – pentru ciclurile bugetare mai scurte, cu o închidere rapidă și cu un acord de reglementare îmbunătățit.

 • Luarea deciziilor mai bune bazate pe analiza „what – if” (ce-ar fi dacă) și scenariilor de planificare
 • Creșterea colaborarării pentru îmbunătățirea responsabilității și acurateții planificărilor
 • Implementarea în cloud pentru o creștere de valoare într-un timp mai scurt
 • Minimizarea riscurilor prin îndeplinirea cerințelor legale și de management de raportare
 • Disponibile într-o versiune pentru platforma Microsoft și o versiune pentru SAP NetWeaver
 • Planificarea mai bună și acționarea mai rapidă cu perspectivă instant în toate datele relevante și capacitățile de planificare în timp real propulsat de technologia SAP HANA

Mai multe detalii …

9. SAP Business Warehouse

Capturați rapid, înmagazinați și consolidați informațiile vitale în timp real cu soluția SAP Business Warehouse. Integrează mai bine capacitățile de depozitare pentru o singură versiune a adevărului, decizia e luată și accelerează operațiunile.

 • Supraîncărcarea mediului de depozit de date cu SAP BW powered by SAP HANA
 • Deschiderea depozitului de date pentru toate informațiile pentru o vedere de 360° în afacere
 • Simplificarea sarcinilor de administrare și reducerea volumul de lucru IT pentru un TCO (total cost of ownership) mai mic
 • Creșterea forței de muncă, cu acces în timp real la informații

Mai multe detalii …

10. SAP Real Estate Management

Stimulați rentabilitatea în gestionarea portofoliului imobiliar pe care il dețineți – o sursă neexploatată pentru reducerea costurilor, a consumului de energie și a riscului de conformitate. Utilizați aceste stimulente – și software-ul nostru – pentru a planifica investițiile. Aliniați achizițiile, construcțiile, vânzările și marketing-ul, leasing-ul, întreținerea și reparațiile precum și contabilitatea la obiectivele companiei.

 • Creați mai multă transparență în deciziile privind investițiile imobiliare
 • Aliniați părțile interesate cu managerii de active și de instalații – pentru a maximiza profiturile
 • Automatizarea colaborarării cu furnizorii de servicii și controlarea construcțiilor și a costurilor de întreținere
 • Îmbunătățirea utilizării proprietăților cu venituri ridicate din contractele de leasing de la clienți și reducerea cheltuielile din contractele de leasing de la furnizori
 • Modalitatea de creare mai simplă a unei piste de audit și de raportare a consumului de energie

Mai multe detalii …

Caută soluţii:

Cine îţi oferă aceste soluţii