IBC, SPONSOR GOLD LA SAP FORUM BUCUREŞTI 2015Information Business Consulting, în calitate de Sponsor Gold, a prezentat la SAP Forum Bucureşti (15 Octombrie 2015, JW Marriott Grand Hotel) o aplicaţie SAP Fiori Cloud destinată companiilor de distribuţie de energie electrică care gestionează managementul accesului la reţeaua de energie electrică.

Întreg procesul este modelat cu soluţia SAP ISU, folosit ca şi sistem back-end on premise, iar aplicaţia web construită cu tehnologia SAPUI5 va rula în SAP Cloud şi va permite accesul role-based atât pentru compania de distribuţie în etapele operaţionale cât şi pentru clientul final. Acesta va putea monitoriza mult mai uşor întreg procesul având la dispoziţie în acelaşi timp şi diferite instrumente online de interacţiune şi colaborare.

 

 

Am lansat noul site!

 

Evoluția companiei IBC a atras după sine lansarea unei noi platforme online. Noua platformă permite o navigare mai ușoară astfel încât aflarea informațiilor este mult mai eficientă, realizându-se într-un timp mult mai scurt.

Platforma prezintă pe larg serviciile oferite, astfel încât utilizatorul să înțeleagă cu ușurință soluțiile IBC și să o identifice pe cea optimă nevoii sale. Soluţiile implementate de către IBC prezintă un grad de complexitate ridicat şi necesită un volum apreciabil de expertiză şi consultanţă. În acelaşi timp ele sunt foarte adaptabile şi versatile fiind posibilă implementarea acestora pentru orice tip de companie. Aici intervine IBC cu experienţa şi expertiza profesioniştilor din cadrul său pentru a adapta soluţia la nevoia specifică a clientului, lăsând mereu loc pentru o eventuală redimensionare a soluţiei în raport cu organizația.

IBC îşi ajută clienţii să inoveze şi să se transforme prin servicii diferenţiate şi modele flexibile de parteneriat. IBC susţine companii dintr-o gamă largă de domenii în vederea îmbunătăţirii proceselor de business.