DESPRE / PREZENTARE GENERALĂ

Evoluția ne stă în caracterInovația și evoluția au fost constante de la începutul companiei IBC în 2009. Compania și-a construit reputația prin consultanță și implementare în soluții de software: ne ajutăm clienții să își alinieze tehnologiile, procedurile și angajații cu strategia. Ajutăm organizațiile să își maximizeze performanța și să își îndeplinească viziunea. Dezvoltăm și implementăm tehnologii de ultimă generație cu scopul de a îmbunătăți productivitatea și eficiența platformei IT utilizate.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți și adăuga valoare afacerii clienților cu ajutorul inovației și a rezultatelor pe care inovația le poate livra în beneficiul acestora. Strategia noastră este de a ne valorifica expertiza în consultanță, tehnologie și outsourcing pentru a ne ajuta clienții să atingă performanța, creând la rândul lor valoare pentru clienți și stakeholderi.

Viziunea noastră este de a transforma permanenta evoluție a mediului IT într-o oportunitate, pentru a livra soluții destinate provocărilor de mâine, prin crearea de noi modele de business pentru viitor.